L’equip infantil del CH Vilanova exhibeix constància i es col·loca primer de lliga, durant la visita del president Fort

14 Mar 2019
Equip infantil de l'handbol Vilanova   març 2019

Comença, aquesta setmana la segona volta de l’equip sènior del CH Vilanova en la cursa per tornar a la Lliga Catalana. Mentrestant, l’equip infantil exhibeix constància i perseverança i s’ha col.locat primer de lliga

Fent repàs de la passada jornada, cal destacar-ne la meritòria victòria a Can Titó de l’equip infantil A davant el BM Granollers per 22 gols a 21. L’equip local va ser constant a la pista  i va saber mantenir-se al davant en el marcador. En els minuts finals, però, les visitants posaren una marxa més que van fer patir al públic assistent.

Celebrada victòria, val a dir-ho, en presència de Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol que va venir a conèixer la nova Junta directiva del Club i a interessar-se per les seves inquietuds i projectes.

Ara l’equip infantil és 1r, tot i que aquesta setmana tornaran a competir a casa d’un rival directe, que els pot prendre el lideratge.

L’equip sènior arranca la segona volta aquest dissabte al vespre a La Garriga en la cursa per tornar a la Lliga Catalana

Pel que fa a la resta d’equips, cal mencionar que juvenils i sèniors descansaven. Les cadets van perdre a Torroella davant el H. Montgrí per 29-13, en un mal partit i l’infantil B va perdre per la mínima 22-21 amb el BCN Sants. L’aleví blanc va saldar amb empat el seu partit a casa del St Andreu (6-6).

Aquesta setmana 6 equips encetaran la 2a volta del grup B, prèvia a la fase d’ascens a Lliga. La Garriga, Martorell, Cerdanyola, Caldes, Garbí de Palafrugell i Vilanova del Camí. Molts rivals són desconeguts per un Vilanova que ve de jugar Lliga la temporada passada. Però per aquest mateix motiu l’equip està motivat i amb ganes de poder-la superar amb èxit i aprofita per demanar el màxim suport a la grada quan jugui a Can Titó.