Les cadets del CH Vilanova, primeres en acabar la primera volta de la lliga

10 Nov 2017

CHV Cadet 2017-v22


A les portes d’una nova jornada esportiva avui ens fem ressò de la crònica dels partits del Club Handbol Vilanova: empat del sènior A davant el Perelló, derrota del sènior B i victòria de juvenils i cadets en la darrera jornada de lliga. A les cadets la victòria els representa acabar primeres de la primera volta de la lliga. Tot un mèrit per un equip en formació que n’aprèn cada dia que passa de les mans d’Ana Vázquez i Joan Méndez


L’equip sènior va tornar a sumar contra el Perelló en un partit molt encertat en defensa davant un rival que tampoc va tirar la tovallola durant els 60 minuts de joc. Aquesta setmana, les noies que entrena Barrios es desplacen a les Franqueses amb ganes de tornar a puntuar i escalar en la classificació.

Per contra el sènior B va perdre diumenge davant el Montbui per 15 gols a 25 en un partit més aviat fluix de les locals.

El cadet, per la seva banda es desplaçava a Òdena En resum, va ser un matx amb molt pocs gols, les dos defenses van ser molt contundents. Les locals van plantejar una forta i agressiva defensa, que sobretot els primers minuts les vilanovines van trobar incòmode d’atacar. Tot i així, un cop les visitants van agafar confiança i van assegurar llançaments, van poder marxar del marcador amb un resultat final 9 a 15.

Amb aquesta jornada finalitza la primera volta de la competició, deixant la classificació encapçalada per l’equip vilanoví.

Des del club manifesten que “cal felicitar les jugadores pel treball i entrega que tenen, sent conscients que s’ha de continuar treballant, per tal de aprendre i millorar dia rere dia”.

L’equip, dirigit per Joan Mèndez i Ana Vázquez, estava format per: Laura Gasco, Laia Moyes, Marta Tapiolas, Marta Díez, Sara Targa, Nerea Rodríguez, Irina Bocache, Paula Mingorance, Xenia Mèndez (portera) i Duna Barrera (portera).