Les comunitats escolars participen activament en la xocolatada solidària per la investigació del càncer infantil

18 Feb 2019

Moltes famílies vilanovines han tornar a mostrar la seva sensibilitat respecte el càncer infantil i el compromís de continuar contribuint en la investigació d’aquesta malaltia. Si més no, així ho van deixar palès amb l’alta participació als berenars solidaris que van celebrar-se a les escoles vilanovines, en el marc del dia 15 de febrer, Dia Internacional del Càncer Infantil

Divendres, a l’Escola Joan Maragall es van recollir gairebé 700€ en la xocolatada solidària “Taca’t pel càncer infantil”. La participació va superar les expectatives de l’AMPA i del centre, organitzadors del berenar, que més enllà de les aportacions econòmiques han destacat també, les elaboracions de dolços que van fer algunes famílies a casa i que van enriquir el berenar amb una oferta de pastissos, galetes i entrepans, no només generosa, sinó també creativa i de qualitat.

La xocolatada es va acompanyar d’un taller de pintar cares molt atractiu. Prova d’això van ser les cues que molts infants van fer per esperar el seu torn de pintar-se.

A més, des de l’Escola Artístic van fer la seva contribució a la festa, amb una exhibició de zumba.

A l’Escola Marta Mata també es va viure una gran jornada solidària. Es van recollir 216,34€ en una tarda molt emocionant on els missatges de somriure dels infants van omplir un mural al pati, amb dibuixos dels escolars. En un altre mural van “deixar volar els somnis” pintant globus plens de desitjos.

L’empresa Aliment Art ha contribuït a les xocolatades solidàries dels tres centres vilanovins. Recordem que el dijous 7 de febrer, l’activitat es va fer també amb molt èxit a l’Escola Pompeu Fabra -es van recollir 447€- aprofitant una jornada de treball sobre l’eix transversal d’aquest curs: “Des del respecte, tot és possible”.

Els diners recaptats a les tres escoles es dedicaran íntegrament a la investigació del càncer infantil, a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by