Les piscines municipals Can Titó s’inauguraran divendres |FOTOS|

11 Jun 2018

piscina 11 jjuny 2018 (4)-v11

album-fotografic-faldo-borde


L’obra s’ha fet esperar però finalment aquest divendres 15 de juny la instal·lació obrirà les seves portes perquè la ciutadania pugui gaudir-ne abans d’obrir la temporada de bany, prevista per a dissabte


A partir de les 19:30 h es faran visites guiades per les instal·lacions i a les 20:30 h s’iniciarà l’acte inaugural, amb les intervencions institucionals, a les que seguiran diferents actuacions. L’acte acabarà amb un brindis.

La temporada de bany s’encetarà l’endemà dissabte amb portes obertes per a tots els banyistes.


Augment significatiu tant en làmina d’aigua com en zona de gespa i solàrium


Aquesta obra, que ha estat molt important, va encetar-se el passat mes de setembre i ha actuat de manera significativa en la reforma i ampliació dels vasos d’aigua existents i s’ha construït una nova piscina de clapoteig per a nadons. Amb aquesta actuació s’ha ampliat la làmina d’aigua en un 20% aproximadament. A la piscina gran s’han creat dos accessos graonats  i en rampa per facilitar l’entrada a l’aigua, fins i tot amb cadira de rodes.

Les noves piscines també han ampliat la superfície de gespa i de solàrium de manera significativa També s’hi ha construït una zona nova de solàrium pavimentada per col·locar-hi hamaques i també ha inclòs la reforma integral i l’ampliació dels vestidors i lavabos.

A l’exterior, les obres continuen, per dotar aquest mateix estiu d’una zona lúdica amb barbacoes. L’obra del bar restaurant trigarà una mica més en fer-se realitat, i s’haurà d’esperar a l’any vinent, per veure-la finalitzada.

Aquest estiu, el servei de bar es farà des d’ un mòdul de 25 metres quadrats que s’ha instal·lat ben a prop de les piscines i que es complementarà amb una petita terrassa perquè es pugui prestar aquest servei.

Durant la segona fase de l’obra, 2018-2019, també està previst fer la pavimentació dels vials exteriors i l’ampliació de l’espai d’aparcament.

Aquesta obra ha estat la inversió més important del pressupost del 2018, amb 1.500.000 €, als que cal sumar els 800.000 € de la segona fase de l’obra.