Les preinscripcions per a educació infantil, primària i ESO obertes fins el 7 d’abril

01 Abr 2016

Preinscripcions 2016 cartell

El passat 30 de març es va iniciar el període de preinscripcions als centres d’educació infantil, i primària i secundària obligatòria que s’allargarà fins el dia 7 d’abril.

La documentació que caldrà presentar per fer la inscripció és: l’original i fotocòpia del llibre de família, així com del DNI del pare, mare o tutor legal o de la targeta de residència; de la targeta d’identificació sanitària de l’infant; de la cartilla de vacunacions, i 2 fotografies mida carnet.

Com cada curs hi hauran uns barems d’admissió als centres. Es tindrà en compte l’existència de germans escolaritzats, la proximitat, la renda mínima d’inserció o la disminució de l’alumne, el pare, la mare o algun germà. També seran criteris complementaris les famílies nombroses o monoparentals i certes malalties cròniques.


Les llistes amb el barem provisional es publicaran el dia 15 d’abril. Fins al dia 20 d’abril es podran fer les possibles reclamacions, i un cop resoltes les reclamacions el dia 25 d’abril es publicaran les llistes amb la puntuació definitiva


Finalment el període de matriculació  per als cursos d’educació infantil, primària i primer d’ESO serà del 13 al 17 de juny, mentre que per a 2n, 3r i 4t d’ESO, el període de matriculació serà del 27 de juny a l’1 de juliol.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by