L’Escola Marta Mata incorpora un nou alumne en pràctiques del Projecte Morera

15 Feb 2019
projecte morera 2019 aaron

Dimarts es va signar un nou conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vilanova del Camí, l’Institut Pla de les Moreres i l’Escola Marta Mata, emmarcat en el Projecte Morera. Per mitjà d’aquest projecte s’intenta afavorir i motivar els joves que tenen dificultat per seguir el procés educatiu tradicional. És una mesura contra l’absentisme escolar i també per evitar que el jovent abandoni els estudis

La signatura ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Vilanova del Camí Noemí Trucharte, del director de l’Institut Pla de les Moreres, Pep Martí que anava acompanyat de la psicopedagoga del centre, Ma Carmen Barbero i d’Ivet González, directora de l’Escola Marta Mata on Aaron Marujo Ramírez hi farà les pràctiques.

L’Ajuntament col·labora en el tràmit i la gestió de les pràctiques d’aquests nois i noies que participen en aquest projecte educatiu especial que suposa una nova oportunitat per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i una alternativa al sistema convencional.

El Projecte Morera es va iniciar l’any 2008 amb l’objectiu de reduir  l’absentisme escolar i alhora fer una aproximació al món laboral a través de convenis de col·laboració amb empreses i entitats locals.

Fa uns dies es va incorporar el primer alumne del Projecte Morera que està tutoritzat per Julián Caballero, de Supermercats Sebastián, col·laborador habitual en aquest projecte.

projecte morera 2019 aaron 2