L’Espai Jove ofereix un taller pràctic per sol·licitar les beques d’estudis postobligatoris del curs 2019/20

06 Set 2019
Beques VNV-19-20

Dilluns 16 de setembre, de 17:00 a 20:00 h, tindrà lloc el taller amb els joves i les seves famílies a l’Espai Jove Can Muscons amb la finalitat d’ajudar-los a sol·licitar la beca per a cursar estudis postobligatoris


Web de l’Espai Jove

Àrea informativa dedicada


Durant el mes de setembre, l’Oficina Jove de l’Anoia ofereix suport a la tramitació de beques a estudis postobligatoris per a tots aquells estudiants que inicien o segueixen cursant els estudis el curs 2019 – 2020.

L’Oficina farà parada a l’Espai Jove Can Muscons de Vilanova del Camí, ubicat al camí del cementiri 15, el proper dilluns 16 de setembre a la tarda. Aquesta és una oportunitat perquè els joves i les seves famílies deixin tramitades les beques d’enguany amb el suport d’una experta en la matèria.

Poden demanar aquesta beca l’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, de Cicle Formatiu de Grau Superior, Batxillerat, universitaris i màsters, PFIs, cursos d’accés o curs pont a cicles formatius i el d’Escoles Oficials d’Idiomes.

L’alumnat o les famílies interessades en sol·licitar beca o tenir més informació poden contactar amb el servei de joventut de Vilanova del Camí, trucant o enviant un missatge de WhatsApp al 679964683. Per participar-hi cal trucar per demanar hora al mateix telèfon.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by