L’Esplai de Creu Roja Anoia encetarà un nou curs a El Cireret, a l’octubre

12 set. 2017

A partir del mes d’octubre, Creu Roja Anoia començarà un nou curs de l’Esplai que ofereix a la Ludoteca El Cireret, els dissabtes. L’activitat està pensada per a infants de 6 a 12 anys. Les inscripcions s’obriran el dissabte 7 d’octubre, en el mateix horari que es desenvolupa l’activitat de l’esplai: de 4 a 6 de la tarda. El preu és de 25 euros tot el curs


Aquesta oferta de lleure s’organitza amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Per a inscripcions cal adreçar-se a la ludoteca, al carrer Alfons XIII, s/n o bé a Creu Roja Anoia, ja sigui per correu electrònic anoia@creuroja.org o per telèfon 93 803 07 89.


Aquesta setmana l’entitat ha fet un agraïment públic a les persones voluntàries


D’altra banda, des de Creu Roja Anoia han fet públic, aquesta setmana, un agraïment a totes les persones voluntàries que estan oferint el seu temps i esforç per tirar endavant els diferents projectes d’ajut social, “amb l’objectiu de millorar les condicions de vida del dia a dia dels ciutadans més desafavorits”.

Des de Creu Roja Anoia expliquen amb satisfacció que actualment gairebé totes les places i perfils voluntaris que s’havien previst per donar cobertura a les diferents activitats s’han adjudicat. “La resposta ciutadana davant de les adversitats de la societat actual ha estat molt positiva”, afirmen.

Tots aquests nous voluntaris han hagut de seguir el procés d’incorporació, passant per l’entrevista personal, la Formació Bàsica Institucional i la ubicació segons perfil al lloc escollit.

Actualment, ja estan donant suport al Banc de Queviures i al Banc de la Teca, als programes d’atenció a les famílies, a socors i emergències, al lleure infantil i juvenil, als itineraris d’ocupació, a la lectura a l’hospital, a activitats vinculades a gent gran, i a classes d’alfabetització, entre altres programes esporàdics.

Des de l’entitat reiteren “el més sincer agraïment a les voluntàries i voluntaris pel seu suport, que és el motor que mou l’entitat, conjuntament amb les sòcies i socis que la mantenen en marxa”.

ESPLAI CREU ROJA RETOL PUBLICITAT