L’handbol anoienc construeix la Zona1 com a punt de trobada

28 Set 2017

CH Vilanova Zona1-w . Foto Joan Angel Solanelles


Aquesta setmana s’enceta la 1a edició de ‘L’Handbol Zona1’ un projecte “de proximitat” que comparteixen els quatre clubs d’handbol anoiencs i que ha estat presentat a la Federació Catalana d’Handbol. Es tracta de trobar un espai de trobada que enriqueixi els vincles entre els membres de les quatre entitats, tant en l’àmbit esportiu i d’activitats, com en el de col·laboració de juntes


El Club Handbol Igualada, el Club Handbol Vilanova, l’Handbol Club Òdena i el Club Handbol Montbui són els actius d’aquest projecte novedós.

El programa per aquesta primera edició, es preveu desenvolupar la setmana del 26 al 30 de setembre i inclou: jornades de promoció escolar i de base, una trobada aleví, un partit d’Special Handbol i un cap de setmana de partits de pretemporada entre els 4 clubs, en aquelles categories que encara no han començat la lliga, que inclourà un esmorzar de juntes i coordinadors.

També s’havien previst entrenaments conjunts de tecnificació que finalment han quedat posposats per la prevalença del calendari de competició oficial.

Tot plegat un projecte engrescador amb la voluntat de compartir i fer créixer l’handbol comarcal i de base”, tal i com expliquen des de l’organització.