Literatura, música i teatre omplen la programació de la Festa de Sant Hilari

03 Gen 2018

Pep Elias sense tu cartell


Vilanova del Camí celebrarà el segon cap de setmana de gener la Festa de Sant Hilari, patró del municipi. A banda de la tradicional Fira del Camí Ral que enguany celebrarà la vintena edició, el municipi festejarà la Festa Major d’Hivern amb diferents activitats culturals


El programa festiu de Sant Hilari s’encetarà divendres 12 de gener amb una presentació literària, el llibre “Amb sense tu” de l’igualadí Pep Elias. Un acte que tindrà lloc a les 19 h, al vestíbul de Can Papasseit, i que organitza Ràdio Nova, on Elias hi col·labora des del 2015. L’acte comptarà amb la participació de la periodista i escriptora Mireia Rubio i la col·laboració de la biblioteca de Vilanova del Camí.JOSA

I de la literatura a la música. Dissabte, a les 21 h, la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia oferirà un concert a Can Papasseit. L’entrada es podrà comprar de manera anticipada o el mateix dia de l’espectacle a Can Papasseit al preu de 3 €.


info google iconsAccediu al programa de la Festa


Les activitats culturals del programa de Sant Hilari es clouran diumenge 14 de gener amb una representació teatral adreçada al públic familiar “El petit príncep” a càrrec d’El Grup Teatral de Capellades. La sessió començarà a les 19 h a Can Papasseit i el preu de l’entrada és de 3 €.

El Grup Teatral de Capellades celebra el seu 40è aniversari portant a escena un clàssic immortal, “El petit príncep”, d’Antoine Saint-Exupéry. Aquesta estrena que va culminar el passat mes de novembre més de tres anys de feina. Pep Vallès -que també celebra 50 anys de direcció teatral- és el director d’aquesta versió capelladina de la reflexió poètica i filosòfica que s’amaga sota l’aparença d’un conte infantil.

petit princep grup teatral capellades