Més de 130 alumnes de secundària participen de les visites tecnològiques al Centre d’Innovació Anoia

23 Mar 2018

Visita institut Centre Innovacio mar18 (2)-v11


Aquesta setmana s’han fet tres visites tecnològiques al Centre d’Innovació Anoia. Entre dilluns, dimarts i avui divendres, han passat pel centre 60 alumnes de l’Institut Pere Vives de batxillerat tecnològic, 60 alumnes de batxillerat social i 12 alumnes de l’Institut Milà i Fontanals de Cicle Formatiu de Grau Mig de química


Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, juntament amb el Centre Tecnològic Leitat i l’empresa Abacus, organitza aquesta ruta tecnològica al Centre d’Innovació Anoia i a la nau logística d’Abacus que està destinada a estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius de la comarca de l’Anoia.


Centre d’Innovació Anoia
c/ dels Impressors, 12 Polígon Riera de Castellolí


Els alumnes que participen en aquesta activitat poden visitar el Centre d’Innovació Anoia, per tal de donar a conèixer aquest espai que vol atraure la captació de noves empreses i emprenedors i esdevenir centre proveïdor de solucions i serveis de valor afegit (formació, espais de trobada, recursos per a les empreses…). Des del centre també s’incentiva la innovació i la cooperació entre les empreses per afavorir la competitivitat del territori.

PIMEC, la patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, amb delegació a l’Anoia, ubicada  al Centre, també participa en l’activitat fent una explicació dels serveis que ofereix a les empreses.

De la mà de Leitat, els alumnes poden conèixer la importància que per algunes empreses, pot tenir un partner tecnològic la missió del qual és la de col·laborar per tal de crear un valor econòmic, social i sostenible, mitjançant projectes de I+D i processos tecnològics des de la innovació i la creativitat.  En aquest punt, es visita el laboratori que l’empresa té al Centre d’Innovació.

Finalment, els alumnes es traslladen a la nau de la cooperativa Abacus on poden veure com tot el procés de preparació de comandes està automatitzat i com funciona aquesta cooperativa en tot l’àmbit logístic.

Visita institut Centre Innovacio mar18-v22


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by