Motos, música, sol i bon ambient en la matinal organitzada per Lacetanis

06 Mai 2019
vuitena matinal motera de lacetanis 5 maig (2)

Aquest diumenge, la plaça de Can Papasseit ha estat l’escenari de la vuitena matinal motera organitzada per Lacetanis Moto Grup. Unes 350 motos van ser l’atracció de petits i grans en aquesta nova trobada que va aplegar entre 800 i 900 persones

Concurs de sorolls  de moto i de clavar claus, música amb Dj Frank Chicken, concert de rock amb el grup anoienc Recover, un show “burlesque” amb Ingrid Cheery Smile i ball country van ser algunes de les activitats programades per aquesta festa de motos.

Entre els participants a la matinal hi havia com hem dit abans dos grups de country que no van parar de ballar en tot el matí. L’espectacle burlesque va ser una de les principals atraccions. Per altra banda dins el concurs de Clavar claus i fer soroll amb les motos els guanyadors van ser membres del Club “ Legisladores MC”.

Com ja és tradició es va sortejar el pot en metàlic on s’hi destinava un euro dels 6 que costava l’esmorzar. Van recaptar-se 221 euros i el guanyador va ser un membre del grup “Hidalgos MG”.

El minut de silenci va ser molt emotiu tot i que no es van dir noms per no deixar-se a cap dels companys i amics que han traspassat en el darrer any. Juan Manuel Lorite, tresorer de l’entitat Lacetanis, ha donat les gràcies a tots els assistents, col·laboradors, espònsors… i a l’Ajuntament de Vilanova del Camí i Ràdio Nova, per l’aportació que cada un ha fet.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by