Música, ball i entreteniment per celebrar el Dia del Soci dels Pensionistes i Jubilats | ÀUDIO

22 Gen 2019

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí ja ha enllestit el programa d’actes del Dia del Soci. Les activitats començaran amb la tradicional assemblea general ordinària el proper dijous 31 de gener i acabarà amb una actuació musical el diumenge 3 de febrer

Dia del Soci 2019 (7)-v22

La nova Junta del Casal, encapçalada per Pedro Amor, ha dissenyat un programa d’actes amb un marcat accent musical per celebrar la sisena edició del Dia del Soci. Una festa que va néixer per agrair la col·laboració de les persones associades i retornar-los d’aquesta manera una part d’aquesta col·laboració.

La programació arrenca amb la celebració de l’Assemblea General Ordinària, en el marc de la qual es té un especial record a les persones sòcies traspassades durant l’any anterior. Aquest 2018, explica el President de l’entitat, Pedro Amor, ha estat especialment dur per als membres de la Junta ja que han perdut dos actius importants: Manuel Bretones, “un bon home i molt treballador” i Isidre Solé, “un bon amic i company i per a mi el millor president que hem tingut”.


Notícies sobre la Gent gran de Vilanova del Camí


Aquest any, “cap el mes de setembre o octubre, especifica el President, es convocaran eleccions a la Junta i esperem sumar nous membres perquè ara som molt pocs i si algú s’hi vol afegir ara, les portes estan obertes”.

Durant l’assemblea també es donarà compte de l’activitat realitzada durant el 2018, es farà balanç econòmic, i es presentarà el calendari del 2019.

El Dia del Soci esdevé també un espai de trobada amb activitats per a l’entreteniment i la diversió. Divendres primer de febrer hi haurà una tarda de bingo especial i dissabte, al Centre d’Innovació, es portarà a terme el tradicional ball que en aquesta ocasió anirà a càrrec de Bartomeu & Sheila Grados. L’entrada serà gratuïta per als socis de l’entitat.

Ramón Camacho, el responsable dels balls de la gent gran, lamenta que a darrera hora s’hagi hagut de canviar la celebració dels balls però una varia a la calefacció de Can Papasseit fa impossible fer l’activitat en condicions.
D’altra banda, els balls, explica Camacho, tenen cada vegada més públic. Aquesta setmana, per exemple, van aplegar més de 220 persones una xifra que podria repetir-se o superar-se durant el mes de febrer i març ja que han contractat diferents grups que agraden molt al públic vilanoví.

La festa del soci, acabarà diumenge 3 de febrer, amb un espectacle musical en clau local amb l’actuació de la coral Els Girasols, el grup de sevillanes de l’associació i el grup igualadí de playback Il·lusió.

L’acte es tancarà amb un refrigeri per a tots els assistents.

En el marc del Dia del Soci, l’entitat també ha editat un nou exemplar de la revista “El Cargol” que recull les activitats que s’han fet durant el 2018. El responsable de la revista és Salvador Martí que fa anys que prepara aquesta publicació que va iniciar-se gràcies a la insistència d’Isidre Solé, recorda amb nostàlgia. La revista recull una entrevista amb una persona associada que enguany és Júlia Cruz i que habitualment feia el president Isidre Solé. Aquest any, se n’ha encarregat el nou president Pedro Amor.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by