Noemí Trucharte cerca la complicitat de la Fundació Cruyff per construir un Cruyff Court a Vilanova del Camí

26 Oct 2018
st pere ribes camp johan cruyff 2-v2
Abigail Garrido, Sander Waare i Noemí Trucharte

Vilanova del Camí podria disposar en uns mesos d’una nova pista d’esports d’ús lliure. L’alcaldessa Noemí Trucharte es va reunir aquest dimecres amb Sander Waare, de la Fundació Cruyff i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido on recentment s’ha estrenat un camp de futbol construït per la Fundació. Trucharte s’ha posat en contacte amb aquesta fundació per conèixer el projecte i amb la voluntat d’aconseguir una pista per al municipi que faciliti la pràctica esportiva d’infants i joves

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, així com aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

A través dels Cruyff Courts, la quitxalla pot gaudir d’un lloc de trobada segur i conèixer la importància de la unió, de fer amistats, de descobrir el seu propi talent i d’aprendre a guanyar i també a perdre. Un conjunt d’experiències que contribueixen positivament en el seu creixement, tant físic com mental.

Fruit de l’aliança entre la Fundació Cruyff, la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona, ha estat possible la construcció, manteniment i dinamització d’un total de 15 Cruyff Courts arreu de Catalunya, prioritzant zones desfavorides per fomentar la inclusió social d’infants i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l’esport.

Vilanova continua en contacte amb la Fundació que valorarà la possibilitat de fer una d’aquestes pistes al municipi.

st pere ribes camp johan cruyff 3