Noemí Trucharte i Sílvia Cáceres feliciten Antonia Martinez Hinojo en el seu 101 aniversari

17 Oct 2017

Antonia Martinez 101 anys (1)


Antonia Martinez Hinojo va fer el passat 12 d’octubre 101 anys. L’alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora de Serveis Personals, Salut, Consum i Gent Gran, Sílvia Cáceres, van visitar-la aquesta setmana per felicitar-la personalment i van lliurar-li, en nom del consistori, un ram de flors


Als seus 101 anys, aquesta àvia vilanovina està esplèndida. Assegura que no li fa mal res, excepte unes picors a la pell, que últimament la molesten bastant. Amb una conversa entretinguda, a l’Antònia se l’il·luminen un preciosos ulls blaus quan parla de la seva infantesa i de la terra on va néixer, Serón a Amb certa nostàlgia explica que vivia al Cortijo de la Pechina i que la seva principal ocupació eren les tasques del camp, “tant segava com recollia espart”, explica.

A banda del camp, la seva afició és la costura, “he cosit molt, tant per a mi com per als altres” i sempre m’ha agradat molt. Ara, malgrat que la vista no li ho posa fàcil, es dedica a fer punt i confecciona “toquillas” que no dubta en oferir-ne a les persones que la visiten. També en va regalar a l’Alcaldessa i la regidora que van poder escollir forma i color.

La família és molt important per l’Antonia que assegura que se sent molt estimada per tots, fills, néts i besnéts. Una família que va augmentar el passat 1 d’octubre amb el naixement del Jan, un nou besnét, que l’omple d’alegria i de vida.

ANTONIA MARTINEZ 101 ANYS (8)