NOTA DE PREMSA | Vilanova 365 insta al govern municipal a aclarir els dubtes sobre la gestió de la zona pícnic al Parc Fluvial

27 Set 2018

Vilanova365-logo-720


Reproduïm íntegrament la nota de premsa enviada per Vilanova 365:


Vilanova 365 insta al govern municipal a aclarir els dubtes sobre la gestió de la zona pícnic al Parc Fluvial

Alguns ciutadans que no utilitzaven el servei de barbacoes s’han vist obligats a abandonar les taules de pícnic, tot hi haver-hi suficients

El grup municipal de Vilanova 365 presentarà una instància a l’Ajuntament de Vilanova del Camí davant de les queixes de diferents ciutadans sobre els impediments que han patit per accedir a alguna de les taules de la zona de pícnic del Parc Fluvial. Segons la normativa estrenada aquest 2018, el bar responsable de les barbacoes ha de garantir que 6 de les 26 taules quedin a lliure disposició per als no-usuaris del servei de barbacoes.

Aquest fet ja ha produït situacions en les quals diversos ciutadans de Vilanova han estat obligats a abandonar alguna de les taules amb l’argument de “pertànyer al bar i als clients de les barbacoes”, tot i haver-hi un nombre suficient de taules de lliure accés disponibles. En algun cas, hi ha particulars que han presentat una instància a l’Ajuntament.

La líder de l’oposició, Vanesa González, considera que “davant de les queixes que hem rebut per part de diferents ciutadans, demanarem informació i explicacions per saber què està passant”. González també ha animat a les persones que hagin patit la mateixa situació a demanar explicacions al govern municipal.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by