NOTA DE PREMSA | Vilanova 365 instarà al govern municipal la finalització de les obres del Casal de la Gent Gran

22 Oct 2018
Vilanova365-logo-720

Reproduïm íntegrament la nota de premsa enviada per Vilanova 365: 


Després d’evidenciar la ruptura del govern, V365 presentarà una moció on espera comptar amb el suport de totes les forces que vulguin destinar una partida pressupostària per les obres.

“Si no es posen d’acord per governar, haurem de passar a l’acció des de la oposició”. Amb aquestes paraules, Vanesa González explica els propers moviments de Vilanova 365. El partit exigirà, a través d’una moció en el proper ple, destinar una partida pressupostària a finalitzar les obres del Casal de la Gent Gran, actualment aturades.

Les obres es van aturar per una modificació en el projecte després de la moció de censura, un fet que, segons González, “ens ha fet perdre l’oportunitat de rebre una subvenció de 200.000 euros procedents de la Llei de Barris”.

Davant de la situació, González plantejarà una moció centrada en destinar una partida pressupostària similar a la de la subvenció. “La Diputació de Barcelona acostuma a repartir els romanents entre els seus municipis, i les xifres que ha rebut Vilanova en els darrers anys són compatibles amb la finalització del Casal”, apunta la líder de l’oposició.

Vanesa González explica que “no hi havia una necessitat imperiosa de modificar el projecte, però les ànsies per dir que es tractava d’una obra realitzada íntegrament pel nou govern ens han portat a perdre 200.000 euros que haurien servit per donar aire a les arques municipals”.


Vilanova 365


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by