Nova edició del butlletí Vilanova Informació, febrer 2010

09 Feb 2010

butlleti febrer 2010Aquesta setmana ha començat a arribar a les llars vilanovines el nou butlletí Vilanova Informació, corresponent al mes de febrer. Un dels principals temes de portada és la millora del servei de transports de viatgers a la Conca d’Òdena, que des d’ahir ha estrenat nous horaris i itineraris. El director general del Transport Terrestre, Manel Villalante, ha presentat aquest matí, a Igualada, les actuacions de millora del transport públic que ha impulsat el departament de Política Territorial i Obres Públiques de la mà dels municipis d’Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí.

Al butlletí municipal es recullen els nous horaris de la línia transversal que anirà des de Vilanova del Camí fins a l’Hospital i viceversa. Una de les principals novetats del nou servei de transports de viatgers a la Conca d’Òdena és que la línia interurbana entre Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui quedarà substituïda per noves línies que uniran cada municipi amb Igualada i per tant, i per poder anar d’un municipi a l’altre caldrà fer transbordament a Igualada.

Un altre dels temes destacats en aquest butlletí municipal és la campanya “Tu també pots dir la teva”, que a partir de divendres es posarà en funcionament. Des de l’Ajuntament s’està portant a terme una diagnosi sobre la participació ciutadana i volen conèixer l’opinió dels veïns i veïnes. Per això han preparat una enquesta, que s’ha publicat al butlletí i que també es podrà aconseguir a l’Ajuntament, els centres d’ensenyament i diferents edificis municipals. Un cop emplenades es podran dipositar a les urnes que trobareu als mateixos punts. També es penjarà al web municipal www.vilanovadelcami.net des d’on es podrà omplir l’enquesta i enviar-la per Internet.

Com dèiem, la campanya començarà el dia 12 de febrer i acabarà el 31 de març.

Veure el butlletí online


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by