Núria Parlón acompanya la candidata del PSC a Vilanova del Camí

01 Des 2014

PSC Vilanova xerrada N ParlonEl PSC-Vilanova del Camí ha organitzat per aquest dijous una nova xerrada dins el cicle Fem municipalisme. Anirà a càrrec de Ferran Pedret que parlarà sobre Federalisme. El jove diputat al Parlament pel PSC presentarà l’opció i els valors del Federalisme com a solució al procés sobiranista. És el segon acte que organitza en poc més d’una setmana el PSC vilanoví. Dijous passat van fer un sopar amb Núria Parlón, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i diputada al Parlament de Catalunya i Noemí Trucharte, la candidata del PSC a l’alcaldia de Vilanova del Camí.

Prop d’una setantena de persones, majoritàriament de Vilanova i amb nodrit grup de joves, hi van participar. Segons va destacar el 1r secretari del PSC  Vilanova del Camí, en la benvinguda de l’acte, el partit ha encetat una nova etapa i un projecte renovat i que està obert a les propostes i idees de tothom qui vulgui construir el que anomenen “un projecte de progrés”.

Seguidament va prendre la paraula Noemí Trucharte, qui es va mostrar orgullosa de ser la candidata del PSC i va afirmar tenir ganes de liderar un projecte regenerat i de suma. Segons va dir la proximitat i la transparència seran les eines per fer-lo possible i va encoratjar els assistents a col·laborar en aquest procés. Trucharte  va  mostrar el seu ferm convenciment que la força i l’empenta, el treball conjunt i la il·lusió permetran situar el PSC de nou en la situació de lideratge que havia obtingut en el passat.

Per la seva banda, Núria Parlón, va explicar que ara més que mai és necessària la política real, de proximitat, propera als problemes de la gent, i en aquest sentit va dir que Noemí Trucharte és una bona representació. Segons Parlón els socialistes han de destacar per la lluita contra les desigualtats i per la sensibilitat a les necessitats reals del veïnat, i que no s’han de sentir acomplexats sinó orgullosos dels avenços aconseguits. Finalment, Parlón va assegurar que amb una actitud oberta i plural i amb la candidata que el PSC té per Vilanova, el partit guanyarà les properes municipals.

En finalitzar, també hi va haver un torn d’intervencions del públic amb  manifestacions de suport a la candidata vilanovina i també amb propostes de cara al seu programa electoral.

Aquest ha estat el primer dels actes del PSC a Vilanova del Camí dins el cicle Fem Municipalisme i tot caminant cap a les municipals. I aquest dijous, a les 20h al local del PSC, al carrer Jaume Blames, 38, tindrà lloc la xerrada amb el diputat Ferran Pedret per parlar sobre Federalisme. Emmarcat en debat Catalunya – Espanya, el PSC explicarà quina és el projecte que volen.