Obertes les inscripcions de la 19a Sant Silvestre de Vilanova del Camí

05 des. 2017
Cursa Sant Silvestre 2017

Imatge d’arxiu de la Cursa 2016


El passat dia 1 de desembre Esports Vilanova va donar el tret de sortida a una nova edició de la cursa Sant Silvestre. Ho va fer amb l’obertura d’inscripcions  que ja estan disponibles, enguany, al portal Runedia (especialitzat en curses). S’hi pot accedir, com és habitual a través del web municipal www.vilanovadelcami.cat


Es tracta de la 19a edició d’una cursa de caire popular i gratuïta que es corre pels carrers de Vilanova del Camí la tarda del 31 de desembre (aquest any s’escau en diumenge). A les 17:10h es preveu la sortida de la cursa infantil, de 2’5 km de recorregut  i a les 18h la cursa de 5km, cronometrada amb xip.

Un any més és molt important que el gruix de corredors s’inscrigui per avançat, per tal de facilitat la tasca organitzativa.

Aquells que s’inscriguin abans del 26 de desembre podran recollir el dorsal –si ho desitgen- durant el matí del divendres, 29 de desembre a les oficines d’Esports (plaça dels Horts, 1) de 9 a 14h.

D’altra banda, un any més, els companys del grup CAI Popular d’Igualada, han programat un entrenament obert pel dimarts, 19 de desembre. El punt de trobada serà al Poliesportiu Can Titó a les 19:30h (es posarà vestidor i servei de dutxes a disposició del grup).


info google iconsAccediu des d’aqust enllaç al link directe al reglament, recorregut, inscripcions i consulta de persones inscrites

Sant_Silvestre17_cartell-v1