Paco Nevado, torna a la presidència de la Unión Cultural Extremeña Anoia

24 Feb 2011

Unio CulturalLa Unión Cultural Extremeña Anoia, amb seu a Vilanova del Camí, va celebrar dissabte assemblea extraordinària de socis per procedir a la renovació de junta.

Paco Nevado, que és soci fundador de l’entitat i que ja l’havia presidit, va ser escollit nou president en substitució d’Ignacio Cava que ho venia sent els darrers 8 anys i que ara ha decidit apartar-se de la presidència, per raons ètiques, al concórrer en una candidatura de cara les properes eleccions municipals del 22 de maig.

La nova junta directiva de la Unión Cultural Extremeña està integrada per 24 membres. A banda del president, Paco Nevado, hi ha un vicepresident primer, que és Cruz Granado; una vicepresidenta segona, Antonia Cruz; David Borrega a càrrec del departament d’Economia i finances; Maria Carmen Rodríguez, a l’administració i secretaria; Claudia Tula com a responsable de coordinació i relacions amb les entitats; Gregoria Cruz a càrrec del grup de teatre; i la junta directiva es completa amb els integrants de les 10 àrees de treball.

Les assemblees extraordinàries se celebren cada dos anys mentre que anualment se’n convoquen dues d’ordinàries.

Els mandats de presidència, d’acord amb els nous estatuts de l’entitat, tenen un límit de 4 anys amb la possibilitat de prorrogar-los durant dos anys més, com a màxim. En el cas del president sortint, que ha ocupat el càrrec durant 8 anys, ha estat així, perquè els nous estatuts van ser aprovats quan Ignacio Cava ja era president.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by