Palacios parla de falses i malintencionades acusacions i porta el tema als jutjats

26 Oct 2011

Francesc PalaciosFrancesc Palacios s’ha defensat avui per mitjà d’un comunicat de premsa de les acusacions que els darrers dies s’han publicat a diferents mitjans de comunicació després que un grup de pares assenyalés <<irregularitats>> en la gestió del Club Bàsquet Vilanova. Palacios afirma que la gestió del club durant els 12 anys de trajectòria de l’entitat ha estat correcte, que no han tingut <<cap problema destacable i ningú no ha manifestat mai cap tipus de queixa>>.

Palacios assegura que <<tots els ingressos de l’entitat es van dedicar a sufragar les despeses normals i corrents de qualsevol club>> i que ni ell ni cap altra persona ha fet un ús indegut dels ingressos ni s’ha apropiat de res. També ha volgut deixar clar que <<el Club Bàsquet Vilanova ha deixat de funcionar i que no té cap tipus de deute ni amb la Federació, ni amb proveïdors ni amb ningú>>.

Francesc Palacios, actualment tinent d’alcalde de l’Ajuntament vilanoví, afegeix que <<és molt significatiu que un cop el club ha deixat de funcionar i dos dels seus màxims responsables han entrat a formar part com a regidors de l’Ajuntament, hagin sortit aquestes greus acusacions>>, que assegura són <<totalment falses e infundades>>. Apunta que l’origen de tot plegat i l’interès que ha despertat als mitjans de comunicació no és cap preocupació pel funcionament del club, sinó la voluntat d’atacar-lo personalment pel càrrec de regidor que actualment ocupa. En aquest sentit creu que molts pares estan sent manipulats <<per persones relacionades amb un partit polític que intenta aconseguir amb mentides i calúmnies el que els ciutadans no li van atorgar a les urnes>> i també <<per persones que es mouen únicament amb ànim de venjança i fer mal personalment per no haver pogut aconseguir els seus objectius malintencionats>> dintre de l’agrupació d’electors que presideix.

El regidor ha explicat que ha deixat el tema ens mans dels advocats i que espera que la justícia li ajudi a netejar el seu nom, tot i que reconeix el dany que ja li han causat aquestes acusacions que, ha reiterat, <<són falses>>, perquè les dades i números que han publicat alguns mitjans de comunicació són <<parcials, irreals i malintencionats>>, màxim, segons manifesta, tenint en compte que qui els exposa <<no disposa de la documentació del club>>.

Les acusacions, continua dient el comunicat, <<són tan greus que l’únic lloc on es pot resoldre aquest tema és al jutjat, on s’aportaran tota la documentació i les proves pertinents>>.

Palacios acaba dient que vol <<defugir del circ mediàtic>> que algunes persones, partits polítics i alguns mitjans de comunicació volen fer d’un tema tan seriós i que per això prendrà totes les accions judicials necessàries per defensar la seva imatge i innocència.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by