Panellets i mini pizza de carbassó, primers plats del curs de cuina per a quitxalla

20 Nov 2018
curs cuina quitxalla-nov18

Dimecres va començar el curs de cuina per a nens i nenes que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. El curs ha fet ple i la regidoria ja es planteja fer-ne un altre si hi ha demanda suficient

La regidora de Cultura Imma González ha expressat la seva satisfacció per l’èxit que ha tingut aquest curs i ja ha anunciat que està valorant la possibilitat de fer-ne un altre, els dijous, donant resposta a la demanda d’algunes famílies que no han pogut participar-hi.

En la primera sessió del curs, els nens i nenes han après dues receptes amb productes típics de temporada: els panellets i els carbassons, amb els quals han fet mini pizza.

Si esteu interessats en aquest curs de cuina per a quitxalla, podeu apuntar-vos al mateix centre cívic al barri La Pau, de dilluns a divendres de 14:00 a 19:00 h. El curs s’allargarà fins el gener i té un cost de 36 €. González explica que únicament es tirarà endavant, si s’arriba a 8 o 10 participants. Aquest nou taller es faria els dijous de 17:30 a 19:00 h.