Participada caminada per la Festa de Sant Hilari amb la Colla vilanovina

17 Gen 2018
Colla Excursionista Sant Hilari canvi senyera 2018-Foto JSayos-v2

Foto de Jaume Sayós


Aquest cap de setmana la Colla Excursionista de Vilanova del Camí ha complert amb la sortida tradicional per la Festa de Sant Hilari: la caminada al Pujol de La Guàrdia per portar una nova senyera. A les 8 del matí del passat diumenge, 14 de gener, 85 caminaires es retrobaven, amb l’alegria de veure els companys després de les festes nadalenques


“Estem tots molt animats a l’inici d’un altre any i amb ganes de gaudir de totes les magnífiques sortides que té la colla per aquest 2018”, explica en nom de la colla Francesca Cullerés. Molt engrescats van enfilar camí, passant pel centre de Vilanova i “tranquil·lament pugem al turó de La Guàrdia”.

Amb la senyera al seu lloc van formar una coral improvisada i després de cantar Els Segadors, es van fer la foto de grup; “gairebé no podem sortir tots a la foto, doncs som molts els que aquest diumenge som dalt el turó, però com que ens estimem molt ens arrepleguem bé per poder sortir  en aquesta primera foto de l’any”, relata la Francesca.

Un cop feta la foto de grup van emprendre la baixada del turó, seguint la carena durant una estona. El camí els porta fins els dipòsits on es van aplegar amb els participants de la Pujada als dipòsits i van compartir la botifarrada.

Des de l’entitat han donat les gràcies als companys de la colla per aquesta esperada sortida. La propera, serà el diumenge 4 de febrer per les muntanyes de Vilanova.  Sortiran a les vuit del matí i tornaran cap a la una del migdia. La sortida es farà des de la seu de la colla al Restaurant Nou.

Les inscripcions es poden fer el dilluns i dijous  de la setmana de la sortida de les 19 h a les 20.30 h al carrer Montserrat, 28 de Vilanova del camí (Restaurant Nou). Els socis també poden fer-la als telèfons 93 803 43 88 i 627 646 512, per WhatsAppp, o bé al correu cevcami@hotmail.com i també via Facebook.