PIMEC Anoia oferirà un taller pràctic de comunicació per a comerciants i empresaris al Centre d’Innovació

18 Gen 2019
PIMEC Eines per millora la comunicacio a les empreses-imatge-v222

PIMEC Anoia ha preparat un taller de comunicació adreçat a responsables d’empreses, comerços i altres establiments. El faran dijous 24 de gener al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí, de dos quarts de deu del matí a les 12 del migdia. La inscripció és gratuïta. El taller s’havia de fer al novembre, però es va ajornar per falta d’inscripcions

Comunicar és relativament fàcil, però comunicar bé ja és una altra història. De la mateixa manera que les persones, les empreses i els comerços també comuniquen. Amb el títol “Comunica’t: dona impuls al teu negoci”, aquest taller es dedicarà a les claus de la comunicació del nostre temps, amb exemples pràctics sobre com es construeix l’opinió pública, i mecanismes per assolir els objectius. La sessió servirà per exposaran la importància que té el bon ús de la llengua en les comunicacions i per oferir eines i recursos que facilitaran aquesta tasca, en el dia a dia empresarial, amb un pressupost mínim.

Augmentar la notorietat; fer un bon ús de la llengua a les xarxes o fins i tot com parlar al públic des d’un perfil de Twitter. Aquests i molts altres aspectes sobre la comunicació es posaran de relleu en aquest taller on també es podran resoldre dubtes. Anirà a càrrec de Néstor Cumplido, periodista i expert en Comunicació Corporativa de PIMEC i Alba Llobet, coordinadora de Dinamització del Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

La matinal l’organitza Pimec Anoia amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí.

La jornada s’emmarca en el projecte Comunica’t de PIMEC, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Es farà al Centre d’Innovació de l’Anoia, al carrer dels Impressors, 12 (Polígon Riera de Castellolí).

Cal fer la inscripció a Internet a la pàgina de pimec o contactant amb Promoció Econòmica de Vilanova del Camí.
https://www.pimec.org/ca/pimes-autonoms/agenda/comunicat-dona-impuls-al-teu-negoci-vilanova-del-cami-0


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by