Ple de victòries dels equips base del CFS Can Titó durant la jornada de presentació de la temporada

03 Nov 2017

CFS presentacio


El CFS Can Titó Vilanova del Camí ha fet la presentació oficial dels equips que vestiran els colors del club aquesta temporada 2017/2018. La presentació va coincidir el passat dissabte, 28 d’octubre, a Can Titó, amb la cinquena jornada de lliga. Un total de 5 equips i 60 jugadors formen part del club, una xifra que suposa tot un rècord per aquest club vilanoví que està creixent, any rere any


El CFS Can Titó qualifica “d’apassionant” aquesta jornada durant la qual tots els equips jugaven a casa. Entre els partits dels sèniors, que es van disputar a les cinc de la tarda, va tenir lloc la presentació oficial dels equips: un sènior A de Primera Divisió, un sènior B de Tercera Divisió, un juvenil, un cadet, un infantil i un aleví.

A part de jugadors, entrenadors i directius, també van ser-hi presents per acompanyar el club en aquest acte: l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, el regidor d’Esports, Camilo Grados i la regidora de Cultura, Imma González.

Aquesta cinquena jornada de lliga es va saldar amb la victòria de tots els equips base del CF Sala Can Titó. L’equip aleví que jugava contra el Sant Andreu de la Barca B va fer un 6-3. L’infantil, que es va enfrontar a l’Abrera B, va col·locar al marcador un 4-3 i els cadets van anotar-se una contundent victòria, 9-1, davant el Fusal Cervelló B.

Els equips sèniors no van tenir tanta punteria i van sumar un empat i una derrota. El sènior A va perdre davant el Fusal Cervelló per 5-8 mentre que el Sènior B va aconseguir l’empat en el partit contra el Castellgalí B.