Els Policies de 2n del Joan Maragall visiten Ràdio Nova i l’Arc de Sant Martí passa per l’Ajuntament |ÀUDIO i FOTOS|

02 Mar 2018


Avui ha estat el torn del tercer grup de segon de l’Escola Joan Maragall, la classe dels Policies, qui ha visitat Ràdio Nova. Tal i com han fet anteriorment els altres grups, primer han anat fins al Mercat Municipal de Sant Hilari, a conèixer aquest equipament municipal. Per la seva banda, la classe de 2on B L’Arc de Sant Martí ha anat fins a l’Ajuntament on els ha rebut l’alcaldessa vilanovina, Noemí Trucharte


Visita Joan Maragall 2n C classe Policies (3)-v2 album-fotografic-faldo-borde

Els alumnes de 2n C han passat una bona estona (més d’una hora) a l’Edifici d’Entitats. La cap del departament de Comunicació i Protocol, Marissa Martínez, els ha explicat quins departaments i serveis hi poden trobar: des del Jutjat i Esports, a la planta baixa, fins als Serveis Personals, a la tercera. La part més emocionant, però, ha estat la visita a la segona planta, a Ràdio Nova.

El personal de l’emissora municipal ha mostrat als alumnes la redacció i els estudis, on com és habitual, la principal atracció la conformen els equips de so. Igual com els companys dels grups anteriors que ens han visitat, han volgut explicar-nos el motiu de la seva visita i han gravat una entrevista. 


La classe de 2n B, l’Arc de Sant Martí, avui ha visitat l’Ajuntament


Per la seva banda, la classe de 2on B L’Arc de Sant Martí, que ja havia passat per la ràdio dies enrere, avui ha anat fins a l’Ajuntament. L’alcaldessa Noemí Trucharte els ha rebut a la sala de plens i ha respost novament a les preguntes dels infants, que es prenen amb força seriositat i interès aquesta entrevista. Tot seguit han visitat les oficines de Registre i Padró i han pogut també entrar al despatx d’alcaldia i veure el llibre d’honor.

En aquesta ocasió, com a cloenda, el cap de la Policia Local, Daniel Monroy, els ha deixat remenar una mica un dels vehicles policials: l’emissora, la sirena… Elements que criden sempre molt l’atenció dels més petits.

visita ajuntament 2n A Joan Maragall (14)-v2 album-fotografic-faldo-borde