Primera visita dels alumnes de 2n de l’escola Joan Maragall a Ràdio Nova i l’Ajuntament |ÀUDIO i FOTO|

09 Feb 2018


Un grup d’alumnes de segon de l’Escola Joan Maragall ha fet aquest matí de divendres una excursió especial. Han vingut a Ràdio Nova a conèixer les instal·lacions de l’emissora municipal i també han visitat l’Ajuntament. Eren una vintena d’alumnes de la classe 2n B, anomenada L’Arc de Sant Martí. Ens ho han deixat ben clar abans de marxar amb una salutació gravada


Visita 2n b Joan Maragall feb18 9-faldo

El grup ha anat primer fins al Mercat Municipal de Sant Hilari per fer una passejada ràpida i després han fet una aturada més llarga a l’Edifici d’Entitats on la nostra companya Marissa Martínez els ha explicat quins són els serveis municipals ubicats en aquest immoble. Però sobretot els ha donat detalls de la tasca que realitza el departament de comunicació i els ha parlat dels mitjans de comunicació locals: Butlletí Vilanova Informació, Ràdio Nova i webs municipals.

Els infants han gaudit sobretot de la visita a la redacció i als estudis tècnics de Ràdio Nova on un grupet ha pogut gravar una breu entrevista amb les impressions de la seva visita. El que més els ha sorprès ha estat la insonorització dels estudis, amb les portes de nevera, i el més atractiu ha estat poder parlar pel micròfon i escoltar després la gravació de les veus.

A continuació el grup ha anat fins a la casa gran, l’Ajuntament vilanoví, on han pogut visitar les dependències policials i la sala de plens, on han estat rebuts per l’alcaldessa vilanovina Noemí Trucharte. La curiositat dels petits no té límits i han fet passar una estona divertida a l’alcaldessa. Li han preguntat l’edat, si coneixia a les seves mares o altres familiars, quants policies hi ha a Vilanova, perquè no tenim Mossos… L’activitat s’emmarca en el coneixement que des de l’escola fomenten dels espais i equipaments municipals. És una visita que acostumen a fer a 2n.

Aquest ha estat el primer grup que ha viscut l’experiència, però durant el mes de febrer seran una seixantena en total els alumnes de segon del Joan Maragall -és a dir les tres classes- les que acabaran fent aquesta visita.

No és primera vegada tampoc que rebem als escolars vilanovins, una activitat molt gratificant també per nosaltres