Promoció Econòmica programa més d’una quinzena de propostes formatives per al 2019

11 Feb 2019

Promoció Econòmica de Vilanova del Camí ha fet pública l’oferta de jornades i cursos per al 2019 que inclou 16 propostes diferents adreçades a persones emprenedores i a persones en cerca activa de feina. La primera jornada “10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica” està prevista per al 25 de febrer

Impartida per Yolanda Presa Alamillos d’Ypaproject, la primera proposta de formació vol aprofundir en la problemàtica del treball autònom, abordant deu noves temàtiques que afecten directament a qualsevol persona treballadora autònoma i que necessàriament han de conèixer.

S’adreça a persones emprenedores, empresàries individuals o professionals autònoms. També està recomanada per a persones interessades en aprofundir en diferents temàtiques relacionades amb els autònoms.

La jornada és gratuïta i es portarà a terme dilluns 25 de febrer, de 9:30 a 13:30 h, al Centre d’Innovació Anoia. Per a més informació i inscripcions cal contactar amb Promoció Econòmica, al carrer dels Impressors, 12 del Polígon Riera de Castellolí. També hi podeu contactar per telèfon al 93 805 44 11 – extensió 5 o per correu electrònic: peconomica@vilanovadelcami.cat. Una altra opció d’inscripció,0 a qualsevol de les propostes formatives, és de manera telemàtica a www.vilanovaenlinia.cat.

Les propostes formatives de Promoció Econòmica per al 2019 estan subvencionades per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona i compten amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.

CURS 10 COSES ++

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by