Promoció Econòmica programa un curs sobre estratègia de venda a Linkedin

10 Ago 2018

Aprendre a fer servir Linkedin en el món empresarial com una eina efectiva de vendes. Aquest és uns dels objectius principals del curs que Promoció Econòmica de Vilanova del Camí ha programat pel mes de setembre. La formació es farà al llarg de dos matins, els dilluns 17 i 24 de setembre, al Centre d’Innovació Anoia


Linkedin l’eina de venda 4.0 és un curs gratuït que s’adreça a directius, mànagers, freelance, autònoms… i tota persona que vulgui entendre com ha de fer servir Linkedin i incrementar les seves vendes. Les dues sessions, de 9 a 14 h del migdia, les impartirà Josep Prat Garrigasait de l’empresa Strategy & Value Innovation, SL.

A la primera sessió s’abordaran, entre altres continguts, la venda en línia i la comunicació i definicions d’estratègia per mitjà de Linkedin, i la segona es destinarà a l’exposició i presentació dels productes a la xarxa.

La formació està subvencionada per la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de Catalunya Emprèn i del Fons social europeu


Globus senyalitzador Icons Google

Per a inscripcions cal adreçar-se a Promoció Econòmica, al Centre d’Innovació Anoia, situat al carrer dels Impressors, 12 (polígon Riera de Castellolí) de Vilanova del Camí o enviar un correu a peconomica@vilanovadelcami.cat. Per més informació també hi ha un telèfon de contacte: 93 805 44 11 (extensió 5).

Linkedin Curs Promo-v11