Publicat el calendari de preinscripció i matriculació del curs 2016-2017

10 Mar 2016

Centres Ensenyament 2016 V02

Des de dilluns ja són públiques les normes de preinscripció i matrícula per al curs 2016-2017. Del dia 30 de març al 7 d’abril es podrà fer la preinscripció als centres d’ensenyament vilanovins i també a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME). La publicació de l’oferta inicial és previst a partir del divendres 18 de març.

Els criteris generals d’admissió i els barems no varien respecte altres anys per a l’alumnat de Vilanova del Camí. Tenir germans escolaritzats al centre o al pare, mare o tutors treballant a l’escola donarà 40 punts; la proximitat al centre també suposa 30 punts si el municipi està dins l’àrea d’influència o 20 si el lloc de treball està dins l’àrea d’influència, i el barem també disposa la suma de 10 punts davant una unitat familiar beneficiària de l’ajut de la renda mínima d’inserció o una discapacitat.

A més, hi ha els criteris complementaris que tenen en compte el fet de ser família nombrosa o monoparental; les malalties cròniques dels alumnes i haver estat escolaritzats al centre en primer lloc.


Per a més informació sobre el calendari de preinscripció i el barem podeu consultar la pàgina web municipal www.vilanovadelcami.cat, adreçar-vos als centres educatius o a la OME


Preinscripcions 2016 cartell


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by