PxC recollirà signatures per demanar més seguretat

09 Oct 2013

Plaça PicassoEl grup municipal de Plataforma per Catalunya de Vilanova del Camí iniciarà, aquesta setmana, una campanya de recollida de signatures per demanar a l’equip de govern més seguretat per al municipi i per a la Plaça Picasso. Com a punt de partida el grup municipal començarà la recollida de signatures a la zona del mercat i plaça Picasso, divendres al matí. Les setmanes posteriors s’acudirà a diferents barris i zones del municipi, cada setmana una de diferent.

El regidor Sergi Balcells de PxC ha comentat al respecte que no es podien quedar creuats de braços davant el que consideren “ineficàcia i ineptitud de l’equip de govern” davant la inseguretat ciutadana que hi ha especialment a Plaça Picasso; “molts ciutadans ens han transmès les seves queixes”, afegeix.

Segons afirmen des del grup municipal el detonant d’aquesta acció va ser l’altercat que va tenir lloc una nit del mes d’agost i també davant el cansament de suportar aquesta situació. El grup considera que havia de fer aquesta acció per intentar solucionar el problema i creuen que “serà molt ben acceptada pels ciutadans de Vilanova del Camí “.