Resultats dels equips vilanovins de futbol d’aquest cap de setmana

01 Mar 2010

Comencem parlant de segona territorial. El Club futbol Vilanova que va perdre de nou a casa del Sant Cugat, un equip del vagó de cua. Tot i que el Vilanova va sortir al camp amb empenta i va ser el primer a obrir el marcador, finalment el resultat va ser de 3 a 1 favorable als barcelonins. Els vilanovins continuen en sisena posició per la cua, amb 18 punts. La propera jornada rebran a la Pobla de Claramunt, un equip ben situat a la part mitja de la taula.

A tercera territorial, només el Club Esportiu Anoia ha sumat punts aquesta setmana i ho ha fet amb una victòria per golejada davant el cuer, el Piràmides Igualada. Els anoiencs es van imposar amb tranquil·litat, amb un resultat final de 7 a 1. Aquesta setmana continuen en una posició còmode al mig de la taula, amb 25 punts. La propera jornada es desplacen al camp del tercer classificat, l’Ateneu Igualadí.

Precisament és l’Ateneu qui ha tombat aquesta setmana el Vilanoveta. Va ser, però, per un ajustat, 2 a 3. Els tres punts guanyats pels igualadins són els que separen aquesta setmana el Vilanoveta del líder. La propera jornada els vilanovins es desplacen a casa del Garcia Montbui.

I per últim, La Paz també ha perdut aquesta setmana. La sorpresa, però, és que ho ha fet per la mínima 0 a 1 i davant del líder, La Tossa. La Paz continua en sisena posició per la cua, fora de perill ara per ara, i amb 21 punts. La propera jornada jugarà al camp de l’Òdena, a priori favorit, perquè és el quart classificat.