Reunió de treball entre l’Ajuntament i la Generalitat sobre temes d’habitatge i governació

15 Jul 2016

REUNIO DIRECTORA SERVEIS TERRITORIALS (6)

L’Alcaldessa Vanesa González acompanyada dels regidors de Promoció Econòmica, Obres i Urbanisme, Serveis Socials i Cultura, Jordi Barón, Rosi Grados, Pepita Còdol i Meritxell Humbert, respectivament, s’han reunit avui  amb la Directora dels Serveis Territorials de Governació i Habitatge, Ivet Castaño.

Durant la reunió, que s’ha allargat prop de dues hores, es van repassar diferents temes relacionats amb Habitatge i el Pla que està desenvolupant Vilanova del Camí. Castaño ha felicitat a l’Ajuntament vilanoví per la tasca que està desenvolupant en aquest àmbit així com la coordinació amb la PAH i les entitats financeres.

Durant la reunió, també es va parlar, entre altres temes, de la Llei de Barris i de l’execució de les diferents accions que es porten a terme. El govern va aprofitar per demanar a la Generalitat una major celeritat en els seus pagaments que en algunes àrees ascendeix a més de 600.000 €.

La formació dels treballadors municipals ha estat un altre dels temes que s’han tractat a la reunió d’aquest matí.


Ivet Castaño, nova directora dels Serveis Territorials de Governació de la Catalunya Central


La manresana Ivet Castaño va ser nomenada el passat mes de març nova directora dels Serveis Territorials de Governació de la Catalunya Central. Depèn del departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, que dirigeix la consellera Meritxell Borràs. Té la seu a Vic.

Castaño era fins el moment del seu nomenament la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a la demarcació de Barcelona. La seva missió era coordinar el desplegament de les polítiques d’igualtat del Govern de la Generalitat i enfortir les polítiques locals de suport a les dones a les comarques de Barcelona.