Segon partit i segona derrota ajustada de l’equip júnior femení del Bàsquet Endavant

09 Oct 2018
Basquet Endavant octubre 2018-720

Segon partit i segona derrota ajustada de les noies de l’equip júnior del Vilanova Club Bàsquet Endavant. La primera part va ser molt igualada, tant en el joc com en el marcador. Una molt bona defensa sobre la millor jugadora rival, va deixar pràcticament sense solucions en atac a les de Vilafranca, i així es va arribar al descans amb empat a 21


Segon partit i segona derrota ajustada de les noies de l’equip júnior del Vilanova Club Bàsquet Endavant. La primera part va ser molt igualada, tant en el joc com en el marcador. Una molt bona defensa sobre la millor jugadora rival, va deixar pràcticament sense solucions en atac a les de Vilafranca, i així es va arribar al descans amb empat a 21.

Un tercer quart perfecte de les noies semblava que deixava la primera victòria a tocar, amb un parcial de 8 a 19. Però a l’últim, el cansament acumulat, va passar una factura molt gran i l’avantatge d’11 punts va desaparèixer en 4 minuts.

Derrota dolorosa, doncs, però amb bon joc durant 35 minuts.
Pel club vilanoví van jugar: Berta Sánchez (6), Lucía Moreno (17), Claudia Nuncio (6), Anna Palacios (10), María Palacios (4), Irene Leno (3), Ana Lozano i María Vega (4). Entrenador Carlos Fratila.
Parcials: 14-12, 7-9, 8-19 i 25-10.

Els júniors perden davant el CB Piera, un dels equips que lluitaran pel liderat

Per la seva banda, l’equip júnior masculí va perdre a la pista de CB Piera per 105 a 60. El partit va tenir dues cares molt diferenciades. A la primera part l’equip local va ser molt superior deixant el marcador sentenciat ràpidament. Però a la segona, els nois van treure el millor del seu joc i el partit es va igualar, jugant molt millor en atac, empatant el parcial del tercer quart i fent molts punts a un dels equips que lluitaran pel liderat del grup.

Van jugar pel Vilanova: Gregor Palacio, Gerard Antolín, Quim Cobos (3), Eric Alabau (14), Carlos Lorenzo (16), Víctor Larrache (19), Gino Paoli (4) i Marcos García (4). Entrenador Marc Couso.
Parcials: 26-11, 26-7, 20-20 i 33-22.

El pròxims partits es jugaran els dies 13 i 20 d’octubre

Aquest dissabte, a les 17.45 la UE Sant Cugat Vermell rebrà al VDC Bàsquet Endavant sènior femení PREVICAT.

El dia 20 d’octubre, a les 18 h, el VDC Bàsquet Endavant Júnior F. ENGLISH CORNER s’enfrontarà al CB Abrera, a Can Titó. I a les 20 h el VDC B. Endavant Júnior M RESTAURANT MARISQUERIA MACAEL rebrà al CB Torà.