Serveis Personals rebrà un ajut de 48.097 € de la Diputació per donar resposta a necessitats socials bàsiques

29 Mar 2018

Serveis Personals entrada-v11


L’Ajuntament de Vilanova del Camí rebrà un ajut de 48.097,49 € de la Diputació de Barcelona per donar resposta a necessitats socials bàsiques. En total l’ens provincial ha aprovat en la Junta de Govern del 22 de març, un programa valorat en 15 milions d’euros per garantir el benestar social de la demarcació


El pla, destinat als municipis i comarques, vol contribuir a garantir les necessitats socials bàsiques, l’atenció a situacions urgents o de greu necessitat social i assegurar la prestació de serveis d’atenció domiciliària i del transport adaptat. També preveu contribuir al reforç dels equips professionals de serveis socials i la realització d’activitats socioeducatives de lleure infantil.

Els ajuntaments rebran 12’6 milions d’euros i els consells comarcals 2’4 milions. En el cas del Consell Comarcal de l’Anoia la dotació aprovada és de 197.250,87 €.

Tant a nivell municipal com dels consells comarcals el repartiment s’ha dut a terme en funció de la població i de la Renda Familiar Disponible Bruta per habitant. Com a criteri comarcal s’ha tingut en compte, a més, el número de municipis als quals es dóna servei, exceptuant, en aquest cas, l’Ajuntament de Barcelona (amb qui la Diputació de Barcelona té signat un conveni bilateral de col·laboració) i el de Fogars de la Selva (que pertany a la comarca gironina de La Selva).


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by