Si compres al casc antic o al Camp del Rei pots guanyar una de les 37 experiències de la campanya Barris Antics

11 Jun 2018

BARRIS ANTICS-cartell-1-2018


27 comerços del casc antic i el Camp del Rei participen enguany a la campanya Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir. La campanya de dinamització comercial, que arriba a la seva vuitena edició, estarà activa fins el 31 de juny i es fa de manera conjunta a 37 municipis d’arreu de Catalunya


Els comerços associats lliuraran una butlleta per cada compra, que la persona que ha fet la compra haurà d’emplenar amb les seves dades. Totes les butlletes que es retornin a la bústia dels comerços adherits entraran en un sorteig de diferents premis en forma d’experiències que podran gaudir en un dels 37 municipis que participen a la campanya.

El sorteig dels premis es farà el 6 de juliol, a la una del migdia, al Mercat Municipal. És important també destacar el premi que ofereixen els comerciants locals: un lot de productes i serveis que engloba fins a 28 propostes, una per local, i que també es sortejarà el 6 de juliol.

Els premis de la campanya Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir, són experiències per descobrir cada un dels 37 municipis que hi participen. Des de gastronomia a descobertes naturals o estades de relax, visites a museus, tallers i activitats, etcètera.

Podeu descobrir totes les propostes que ofereixen els municipis participants a l’aparador que s’ha muntat al Mercat Municipal.

Recordeu doncs que comprar al Casc Antic i el Camp del rei de l’1 al 31 de juny té premi. Els comerços que participen en aquesta edició són: Zafiro Tours, Vilavet, La Bona Salut, Casajuana Perruquers, Joieria Díaz, Punt Viatges, Flash Estudi, Gonzalo, Mapfre, Farmacia Massana, Mari Carmen – Mercat de Sant Hilari, Cansaladeria i Embotits J. Molina – Mercat de Sant Hilari, Pescados y Mariscos Aurora – Mercat de Sant Hilari, Sigrid Informàtica, Familia Verda, Fruiteria Pilar, Perruqueria Lidia  -Unisex-, Anfora’s, El Golafre, Eli Estetica & Bellessa, Electrodoméstics Martínez, Centre Visió -Opticalia-, Estanc num. 1, Jenifer Barco -Perruqueria unisex-, Grup Assegurador, S.L., Panela & Coco i Hair Free.

Municipis i premis 2018