Som Vilanova inicia la ronda de contactes amb els grups municipals

19 Set 2014

Assamblea som Vilanova (1)Aquest dijous, s’ha dut a terme la segona assemblea de Som Vilanova. Entre la vintena d’assistents es va fer una posada en comú de propostes per al programa, i també es va tractar l’estratègia a seguir en les properes setmanes. El punt més destacat va ser el referent a establir contacte amb tots els grups amb presència municipal, un aspecte que des de la coalició consideren “imprescindible per exposar-los el projecte i així poder valorar el seu posicionament”.

Aquests contactes, que segons informen des de Som Vilanova ja s’han iniciat, van donar com a primer fruit la presència a l’assemblea d’una representació de Podem-Vilanova, que hi va assistir per conèixer de primera mà la iniciativa.

En les properes setmanes, Som Vilanova espera poder concloure aquesta ronda de contactes, i així definir quina composició final tindrà la coalició. Hores d’ara, hi ha Esquerra Republicana de Catalunya i Alternativa Política, a més de 15 persones sense cap filiació política.

Des de la coalició han destacat la “bona participació” en aquesta segona assemblea. La cita era a les 7 de la tarda, però els assistents van anar arribar esglaonadament i van compartir una llarga assemblea, de gairebé dues hores.

La propera assemblea serà dimecres 1 d’octubre, però encara estar per determinar el lloc.

Podeu contactar amb Som Vilanova mitjançant el correu somvilanova@gmail.com i els seus perfils a Facebook i Twitter.