Suspeses les classes de tarda i les extraescolars a tots els centres vilanovins

28 Feb 2018

 

La situació als centres d’ensenyament s’ha vist, avui, força afectada per la neu. Aquest matí feien serveis mínims a les escoles Pompeu Fabra i Marta Mata, així com a les llars d’infants, El Molinet i La Baldufa, mentre que l’Escola Joan Maragall i l’Institut Pla de les Moreres no han obert portes per l’absència de docents. L’última hora és que aquesta tarda no hi haurà activitat a cap dels centres d’ensenyament del municipi; ni escoles, ni llars, ni institut. Les direccions dels centres, en coordinació amb l’Ajuntament vilanoví, han decidit suspendre totes les classes, així com les extraescolars i els serveis de menjador escolar


D’altra banda, la brigada municipal continua distribuint sal per les principals vies del municipi per evitar que s’enganxi la neu o que es puguin formar plaques de gel. L’Inspector José Pérez, coordinador d’emergències municipal, actualitzava la informació aquest migdia, a Ràdio Nova, i explicava que continuen tirant sal en els punts més crítics i també per les voreres.

A més, al llarg de tot el matí, tant la Brigada Municipal, com l’equip de neteja viària que ha allargat la jornada, han estat ocupades amb aquestes tasques. Tot i que estan pendents de si el temps pot canviar i comenci a ploure, de moment han decidit mantenir les màquines llevaneus i l’excavadora.

El compromís ciutadà està contemplat també al Ban de nevades, amb l’obligació de facilitar el trànsit per les voravies, netejar el tros que afecta les respectives façanes i evitar així el perill que la neu glaçada pot representar pel veïnat. Així mateix es recorda la prohibició de tirar la neu des dels terrats i teulades a la via pública.

Segons avançava cap a tres quarts d’una del migdia a Ràdio Nova el director de l’Observatori de Pujalt, Albert Borràs, la predicció meteorològica per aquesta tarda és que les precipitacions es converteixin en pluja a bona part de la Catalunya Central.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by