Un total de 29 plats típics es van presentar al concurs que organitzava, una vegada més, la Unión Cultural Extremeña Anoia en el marc de la celebració de la Candelera. Va ser el passat dissabte, a la seu de l’entitat. Fins a 18 primers i segons plats i 11 postres van concórrer al certamen, un acte que ja fa temps que forma part del calendari de l’entitat
El Jurat, format per Maite Cámara, Natalia Sisquella i Esmeralda Morreres, ho va tenir complicat a l’hora de triar els millors plats, ja que es valorava el gust, però també la presentació.
Les guanyadores van ser Pepi Pacheco amb un primer premi, amb el plat “Callos con garbanzos”; el segon premi va ser per a Ines Santano amb “Canelones de carne y puerro” i les postres guanyadores -després d’un desempat- van atorgar el tercer premi a Pepi Vázquez i el seu pastís de formatge.
Unión Cultural Extremenya Anoia
Àrea informativa dedicada
L’entrega de premis va anar a càrrec del president de la UCE Anoia, David Borrega, el regidor d’Urbanisme, José Saucedo (en representació de l’Ajuntament vilanoví) i el Jurat, que va destacar l’elaboració de tots els plats i la difícil tasca que havien tingut a l’hora de triar els guanyadors.
Una vegada feta l’entrega de premis, els assistents van poder degustar tots els plats.