Teodora Vaquero ha celebrat aquest dimecres el seu aniversari, 105 anys |FOTOS|

08 Feb 2018

Teodora Vaquero 105 anys (10)-cartell


Teodora Vaquero ha fet aquesta setmana els 105 anys. La segona centenària més gran de Vilanova del Camí, va néixer a Valladolid i viu des de fa una dècada a la residència Amavir on aquest dimecres l’han visitat la regidora de Cultura, Imma González i el regidor d’Esports, Camilo Grados. Acompanyats per la directora del centre, Àgatha Barea i de la família, la Teodora ha bufat les espelmes del pastís i ha conversat animadament amb González i Grados


Els ha explicat que les treballadores de la residència l’havien sorprès la nit del seu aniversari portant-li un pastís i fent-li bufar les espelmes. “Soy la más mayor de la residencia”, diu orgullosa la Teodora que ha passat una estoneta molt agradable rebent visites i compartint experiències i records. Sent orgull i passió pel poble que la va veure néixer, Montealegre de Campos, i per la seva terra, Valladolid, tot i que assegura que a Vilanova i a Igualada, on va treballar de jove, la coneix tothom.

La família, els seus fills i alguns néts, han compartit també aquesta celebració amb els representants del consistori, tot i que la festa grossa la van fer a la tarda en companyia de la resta de la família.