Tercera setmana d’Esportiguay amb intens calendari d’activitats

12 Jul 2018

Esportiguai 2018 (4)-720


Aquesta és la tercera setmana d’Esportiguay que es desplega dins el programa d’Esports d’estiu, amb intens calendari d’activitats. D’una banda, una completa programació esportiva a Can Titó, repartida en 15 espais: handbol, futbol sala, bàsquet, tennis, tennis taula, bàdminton, jocs… També han pogut fer esport adaptat utilitzant el servei de préstec de material de Diputació


L’activitat aplega uns 230 infants cada setmana, una xifra que és variable depenent del torn, però que un any més, torna a ser elevada. La més moderada acostuma a ser la cinquena i última setmana d’activitat.

Diàriament els nens i nenes de l’Esportiguay van a la piscina a fer una merescuda remullada refrescant. I almenys un cop per setmana, tenen programada una sortida o activitat especial: sortides de natura, Ingravita, Planeta Màgic, paintball, humor amarillo, activitats a l’Òdena Village i tutorials al CE Budokan i al Furio Jol, entre d’altres, totes elles molt ben rebudes pels participants.

Tot plegat sota la tutela de l’equip de 25 monitors i la coordinadora de Diversport, que s’encarrega de materialitzar el projecte i fer-lo viure als participants, un estiu més.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.