Tot a punt per les inscripcions a les activitats d’estiu i l’obertura de la piscina

21 Mai 2019
Estiu 2019 2 cartell

Com cada any, torna l’oferta d’activitats lúdiques i esportives d’estiu, sobretot adreçada als infants. L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha organitzat diferents propostes de lleure, per tal que les famílies puguin conciliar el temps de vacances escolars amb la feina. Les més consolidades són el Casal d’Estiu i l’Esportiguay

Des de Serveis Personals han preparat una nova edició del Casal d’Estiu, un programa de lleure adreçat a infants de P3 fins a 2n d’ESO que es realitzarà durant el mes de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 14h i que combina jocs, manualitats, piscina… Les famílies poden triar, un cop més, el període que volen per apuntar els fills: des d’una setmana que costa 37,50€, fins al mes complet, que costa 150€. Tot i així, cal consultar els preus, perquè varien depenent del nombre de fills.

Els infants tornaran a estar agrupats per edats i realitzaran l’activitat repartits en les escoles Pompeu Fabra i Joan Maragall, a excepció dels més grans, la Tropa (5è, 6è, 1r i 2n d’ESO) que estaran a Can Muscons.

Les inscripcions al Casal d’Estiu s’han de fer online a la pàgina web www.vilanovaenlinia.cat els dies 3, 4 i 5 de juny, fins a esgotar places.

Pel que fa a l’Esportiguay obrirà inscripcions el dia 29 de maig, també a través del portal www.vilanovaenlinia.cat i s’allargarà fins el dia 4 de juny o fins a esgotar les places.

Des d’Esports Vilanova han preparat, un any més, l’oferta d’activitat de lleure exclusivament esportiva, per als infants de 6 a 15 anys, que també estan repartits per grups d’edat i nivell. L’activitat es portarà a terme a la zona esportiva de Can Titó i combinarà la pràctica diària de diferents esports amb la piscina. S’iniciarà el dia 25 de juny i s’allargarà fins el 26 de juliol. El preu oscil·la entre els 32€ la setmana i els 124€ de tot el programa (5 setmanes).

Manteniment a la fresca i cursets de natació

Els cursos de natació i el “Manteniment a la fresca” són les altres propostes que omplen el programa d’estiu d’Esports Vilanova. D’una banda, de l’1 al 26 de juliol es fan els cursets de natació infantil, en diferents nivells, i també per a adults (inclosa la possibilitat de fer natació lliure). Les inscripcions es fan al mateix portal online.

D’altra banda, per les mateixes dates s’ha programat novament el programa “Manteniment a la fresca” per a majors de 14 anys que es farà els dilluns, dimecres i dijous de 20 a 21 h a la piscina. Les inscripcions es fan al Servei d’Esports.

Cal afegir també que la Piscina municipal de Can Titó obrirà el 8 de juny fins al 8 de setembre i que a partir del dia 4 de juny ja es poden fer els carnets, en aquest cas de manera presencial a les oficines d’Esports (cal portar foto). Podeu consultar horaris, preus i tota la informació al voltant de les inscripcions del programa d’estiu 2019 a la pàgina www.vilanovaenlinia.cat


Accediu a Estiu 2019 al web vilanovadelcami.cat