“Traços d’un poble. Breu història il·lustrada de Vilanova del Camí” llibre més venut aquest Sant Jordi a Vilanova | ÀUDIO

24 Abr 2019

El llibre més venut aquest Sant Jordi 2019 ha estat sens dubte “Traços d’un poble. Breu història il·lustrada de Vilanova del Camí”

Segons Magda Caziu, de la llibreria +KLlibres, es van vendre gairebé una seixantena d’exemplars en aquest primer dia de venda, però confia que se’n puguin vendre molts més en els propers dies i setmanes.

sant jordi 6 2019

El llibre es va presentar en el marc de Sant Hilari, el passat mes de gener i ja s’havia creat força expectativa. Aquest dimarts, Xavier Bermúdez i Sílvia Marín, van signar els exemplars a la plaça del Mercat i afirmen que ha estat una experiència que no podran oblidar. Una oportunitat per compartir amb els veïns del municipi aquest projecte singular que ha estat molt ben rebut i del què esperen tenir un bon retorn en forma de venda de llibres.

El llibre Traços d’un poble explica Bermúdez “ha creat interès i expectatives. Alguns se’ls fa curt i a altres els ha servit per conèixer una part de la història de Vilanova del Camí”.

Bermúdez valora especialment haver pogut participar d’aquest projecte, explicant la història de Vilanova. “És una manera de retornar el què t’ha dona el teu poble, fent un llibre de divulgació adreçat a tots els públics”. “Ha estat un procès llarg i ha calgut adaptar-se a aquest format però l’experiència ha estat molt agradable”

sant jordi 4 2019

Si encara no teniu el llibre “Traços d’un poble. Breu història il·lustrada de Vilanova del Camí” podreu trobra-los a la llibreria +KLlibres. El preu del llibre és de 15 euros.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by