Tradicional sortida de tardor i boletada amb la Colla Excursionista de Vilanova

16 Nov 2018
Colla Boletada nov 2018 Foto Joan Piernas
Foto Joan Piernas

Estem en plena tardor i, com ja és tradició la Colla Excursionista de Vilanova del Camí ha fet una caminada per anar a esmorzar a Montbui i collir bolets. La valoració que en fan és molt positiva, sobretot perquè s’ho van passar d’allò més bé

Un grup de 32 caminaires va començar el recorregut, cap a les 8 del matí, per la muntanya de Vilanova. Abans de començar la cacera, van anar fins a Les Moreres, al poble de Santa Margarida de Montbui, que és el lloc escollit per fer-hi un esmorzar de forquilla i ganivet.

“Fins allà arribem tot caminat i allà fem un esmorzar calentó, el dia és fred i s’agraeix” explica Francesca Cullerés. “Passem una estona molt agradable amb els amics, i entre rialles i rialles passem el matí. Un cop la panxa plena, fem la foto de grup i tornem cap a Vilanova amb l’esperança de collir un bon grapats de bolets per dur-nos”.

Des de la Colla han agraït la sortida tot afirmant que s’ho han passat d’allò més bé. Han donat les gràcies especialment “a l’amic Cayo Alonso per fer-nos gaudir d’aquest dia tan agradable”.

La propera excursió serà diumenge 18 de novembre a Sant Jaume de Montagut (Alt Camp). Sortiran del lloc habitual a les 7 h amb cotxes i tornaran pels volts de les 14 h. Les inscripcions es poden fer el dijous de la setmana de la sortida de 19 h a 20:30 a la seu de l’entitat, al carrer Montserrat, 28 (Restaurant Nou) de Vilanova del camí. Els socis també poden fer inscripcions per telèfon al 93 803 43 88 i 627 646 512, WhatsApp, cevcami@hotmail.com i Facebook.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by