Tres caps de setmana completen l’extens programa d’actes esportius de Festa Major| FOTOS

13 Set 2019

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Un any més l’esport ha estat molt present a la Festa Major de Vilanova del Camí. Com que els equips estan celebrant la pretemporada i el calendari és extens, enguany els actes han quedat repartits en tres caps de setmana

Els dies 31 d’agost i 1 de setembre es va disputar futbol,  handbol i tennis. El CF Vilanova va vèncer al Pla del Penedès per 2 gols a 1 mentre que l’ equip juvenil del CE Anoia va fer un 5 a 3 contra La Llacuna. Per la seva banda, l’equip Amateur del CE Anoia que jugava contra el Ribes, va fer un 2 a 4.

CF Vilanova i UE Pla del Penedes set19-v2

El San Roque va jugar un amistós contra CF La Paz amb el resultat de 2 a 3 a favor de La Paz. El CF La Paz va tornar a jugar dissabte 8 de setembre en el marc del partit de Festa Major contra la UE Tous amb qui va empatar a un gol. L’equip va decidir lliurar el trofeu a l’equip visitant.

En handbol juvenil les vilanovines van vèncer a l’Igualada per 25 a 19 i es van endur el Trofeu Festa Major.

El tennis també va ser protagonista els dies 31 d’agost i 1 de setembre en el marc del Trofeu Festa Major celebrat en les recentment reformades pistes municipals. Durant el cap de setmana es van disputar partits amistosos entre jugadors vilanovins i tennistes convidats del CT La Pobla de Claramunt.

Intens cap de setmana del 7 i 8 de setembre amb partits de  tennis taula, futbol, handbol, futbol sala, bàsquet, petanca  i ciclisme

Aquest segon cap de setmana ha estat el més extens en actes i partits. Cal destacar la victòria ajustada del Vilanova Bàsquet Endavant en front de l’Igualada per 47-45, així com derrota per la mínima en l’handbol sènior davant el Pardinyes Lleidatà per 27 a 28 gols. Els regidors de Serveis Personals, Xavi Sala i Laura Pavón de Solidaritat, Gent Gran i Igualtat van ser els encarregats de lliurar-ne els trofeus.

En futbol sala el partit sènior va resultar ser un amistós entre els dos equips del club, per la baixa a darrera hora del FS Montbui.

El camp de futbol de Can Titó va acollir dissabte 7 de setembre el partit entre la Peña Bètica i el Vallirana, en el marc del Campionat de Veterans. El debut dels bètics ha estat impressionant i s’anoten els tres primers punts de la temporada després de guanyar al Vallirana per 5 a 1.

La competició de Tennis Taula aplega 32 jugadors, entre federats i afeccionats

Pel que fa al tennis taula es va celebrar una doble jornada de tornejos. Dissabte va ser el torn dels individuals afeccionats i federats, amb els següents resultats. Pel que fa als afeccionats, Gillem Pich del CCT Torroella, va classificar-se en primera posició, seguit d’Iván Pérez del CTT Vilanova i de Mihay Iordache i Arnau Jover també del CTT Vilanova.

Pel que fa als Federats, les primeres posicions van ser per a José Ortego i David Sala, ambdós del CTT Montbui mentre que la tercera i quarta posició van ser per a David Aparicio del CTT Villafranca i Ismael Sánchez del CTT Colbató.

En la quadrangular per equips, celebrada diumenge 8 de setembre,  el CTT La Torre de Claramunt va fer-se amb la primera posició, el CTT Ateneu 1882 St. Joan Despí, va quedar en segona posició seguit del CTT Montbui i el CTT Vilanova.

Entre jugadors federats i afeccionats, el club vilanoví calcula que hi van participar 32 jugadors, el nombre màxim per a l’organització.

L’alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora de Solidaritat, Gent Gran i Igualtat, Laura Pavón, van participar en l’entrega de premis en finalitzar el campionat.

El Gran Premi Ciclista Vilanova del Camí es converteix en una de les proves més exigents del campionat de ciclisme

Capítol a part pel Ciclisme amb el II Gran Premi Vilanova del Camí. Aquest any la Penya Ciclista Roberto Lozano s’afegia als actes de Festa Major, en programar la II Cursa Ciclista Vilanova del Camí pel diumenge dia 8 de setembre. De 9:00 a 12:00 h, els participants van completar les voltes al circuit tancat de 2’5 km, al polígon Pla de Rigat, i amb sortida i meta davant del Centre d’Innovació Anoia.

Segons alguns dels participants, la prova s’està convertint en una de les proves més exigents del Campionat.

CE Anoia i CF Vilanova celebren una nova edició del Memorial Dr. Emilio Longarón

El dimecres 11 de setembre a les 11:00 h del matí es disputava a Can Titó una nova edició del Trofeu Memorial Dr. Emilio Longarón. El CF Vilanova i el CE Anoia varen jugar el partit que es va saldar amb un resultat de 4 a 1 a favor del CF Vilanova. La Família Longarón va ser present a l’acte acompanyats dels presidents del clubs que li dediquen el Memorial, i també per l’Alcaldessa Noemí Trucharte i el Regidor d’Esports Rafael Gabarri. En acabar el partit es va fer entrega de les copes de Campió i sots Campió. El equips van lliurar un ram de flors a la Sra. Emilia Calle, vídua de Longarón.

La passejada nocturna de la Colla Excursionista es farà aquest dissabte 14 de setembre

Colla caminada nocturna Festa Major 2017 V02
Imatge arxiu

A efectes de no interferir en els nombrosos actes de festa Major, aquest any la Colla Excursionista de Vilanova del Camí ha posposat la seva tradicional passejada nocturna. La caminada, que recorrerà 10 km per l’entorn natural de Vilanova del Camí, es farà aquest dissabte 14 de setembre a partir de les 21:00 h. El punt de trobada per a la sortida serà com sempre el Restaurant Nou. Tot i que l’excursió és gratuïta, cal inscripció prèvia. Podeu fer-ho per correu electrònic: cevcami@hotmail.com o per telèfon: 627 646 512 o 93 803 43 88


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by