Un cap de setmana marcat per les festes nadalenques

20 Des 2013

Guia 34 des13 gener14 TwCantada de nadales i pessebre vivent dels infants de catequesi

Els nens i nenes que estan fent la catequesi sortiran aquest dissabte al carrer a cantar nadales. Els podrem escoltar a partir de les 11 del matí a l’entorn de la la plaça del mercat i també a l’interior del mercat municipal. A més, el grup de catequesi de la parròquia també convida a la població a admirar el Pessebre Vivent que faran el dia 5 de gener, a l’interior de l’església. Les portes s’obriran a tothom un cop els Reis Mags hagin acabat l’adoració. Per l’entrada es demana la col·laboració d’un aliment que es lliurarà a Càritas Vilanova del Camí.

Bingo de Nadal del CH Vilanova

Demà dissabte les jugadores del Club Handbol Vilanova celebren un any més el Bingo de Nadal. A partir de les 10 de la nit es reuniran a l’Escola Marta Mata on hi haurà taules i servei de bar. L’entrada és gratuïta i les jugades del bingo seran a partir d’un euro.

Torneig de Nadal de Tennis

Un altra cita de la mà d’un club esportiu és la del Torneig de Nadal de Tennis que organitza el Club Tennis Vilanova aquest cap de setmana. El disputaran la jornada de dissabte i diumenge al matí, a les pistes de Can Titó.

Exhibició solidària del San Roque

Diumenge, el Club de rítmica San Roque celebrarà al pavelló de Can Titó el I Festival benèfic a favor del banc d’aliments de Vilanova del Camí, el Banc de la teca. Amb el lema “SEAMOS SOLIDARIOS” l’entitat fa una crida a la solidaritat amb aquesta causa. L’únic requisit és col·laborar amb un aliment envasat, ja sigui en llauna, vidre, bric o bossa. Serà de 10 del matí a una del migdia, diumenge, al  Poliesportiu Can Titó.

Pujada del pessebre al Turó de la Guàrdia

Sense deixar el diumenge, la Colla Excursionista de Vilanova del Camí ha preparat per, la gran matinal nadalenca per portar el pessebre al Pujol de la Guàrdia. La trobada es farà a les 9 del matí a l’església de Vilanova on el mossèn beneirà el pessebre. Seguidament començaran la caminada fins el Pujol de la Guàrdia i després d’esmorzar faran cagar el tió.