Un espectacle de màgia interactiva amb Miguel Sevilla tancarà el cicle dels divendres a Can Muscons

19 Jul 2019
Miguel Sevilla Espectacle de màgia a Can Muscons
Miguel Sevilla

El programa dels divendres a Can Muscons es tancarà aquest divendres 19 de juliol amb un espectacle de màgia interactiva amb Miguel Sevilla. Un il·lusionista que ofereix un espectacle diferent, creatiu i apassionat. Una combinació entre màgia propera i humor. L’acte començarà a les 22:00 h amb entrada lliure. L’espai disposa de servei de bar


Cultura Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Can Muscons és des de fa pocs mesos la seu de l’Espai Jove, però aquest mes de juliol ha estat, a més a més, un escenari efímer on s’han programat tres espectacles per als divendres al vespre que han omplert de públic els jardins d’aquesta emblemàtica masia.

El primer d’aquests espectacles va anar a càrrec del Cor Rocieros del Camino del Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia i del cantautor local, Carlos Gómez. L’acte va aplegar al voltant d’un centenar de persones en un ambient molt agradable i festiu.

El 12 de juliol, la segona proposta dels divendres a Can Muscons també va aplegar un centenar de persones disposades a riure amb Jona, el operario del humor. Jona va ser el protagonista d’un monòleg que es va allargar més de dues hores que es van desenvolupar de manera espontània amb improvisacions amb el públic i aprofitant qualsevol moment i situació.