Un gran arbre de Nadal il·lumina la plaça del Mercat

04 Des 2018
encesa arbre nadal 2018 (5)

Aquest diumenge es va il·luminar l’arbre de Nadal que hi ha a la plaça del Mercat de Vilanova del Camí. L’acte inclòs en el programa de la Fira de Nadal de Vilanova Comerç, va anar a càrrec de l’alcaldessa Noemí Trucharte i els regidors Francisco Palacios, Eva Vadillo i Imma González

L’alcaldessa va començar la seva intervenció agraint a Vilanova Comerç l’organització de la Fira que va estar molt concorreguda sobretot pel matí i migdia. La Fira de Nadal obre l’agenda dels actes nadalencs, una agenda on hi participa tant les entitats locals com el propi Ajuntament, des de diferents regidories: Cultura, Serveis Personals, Esports o l’ Alcaldia.

Noemí Trucharte va explicar que l’Ajuntament ha fet un esforç en aquests darrers dos anys per anar ampliant la decoració nadalenca a diferents carrers i places del municipi. Enguany, va dir, s’han instal·lat més de 120 motius nadalencs i s’ha incorporat decoració a les dues rotondes d’accés al municipi.

L’alcaldessa va convidar la quitxalla a fer un compte enrere per encendre l’arbre de Nadal que lluirà a la plaça del Mercat fins després de Reis.

encesa arbre nadal 2018 (1)


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by