La Unión Cultural Extremeña Anoia continua aquesta setmana amb els actes gastronòmics més tradicionals del calendari d’hivern. Dissabte celebren el Concurs de Plats típics en el marc de la Candelera. Una cinquantena de persones ja van gaudir el passat diumenge del dinar de “Coles con buche” organitzat pel grup d’El Buen Yantar, a la seu social de l’entitat
El pròxim dissabte, a partir de les 17 h de la tarda tothom qui vulgui participar al Concurs de Plats típics podrà portar les seves elaboracions culinàries fins a la seu social de l’entitat. Un jurat popular s’encarregarà de tastar i puntuar els plats, de donar el veredicte i fer l’entrega de premis.
Aquest és un acte molt consolidat en l’agenda de l’entitat que enguany està celebrant el 25è aniversari. El certamen convida la ciutadania a preparar primers, segons plats i postres de qualsevol lloc o procedència culinària.
Unión Cultural Extremenya Anoia
Àrea informativa dedicada
L’endemà diumenge 2 de febrer, la UCE Anoia celebrarà una missa en honor a la Candelera a l’església de Fàtima. Després es farà un degustació de migues.
L’assemblea i la matança del porc, pròxims actes de la UCE Anoia
Després d’aquest nou cap de setmana gastronòmic, la UCE Anoia ha marcat a l’agenda l’assemblea general de socis. Serà el dia 8 de febrer, a les 17:30 h al local social.
El mes de febrer culminarà amb una altra activitat destacada, perquè el diumenge 16, l’entitat celebra la matança del porc al Parc Fluvial de Vilanova del Camí. Tot una jornada gastronòmica i festiva.